Betty

Kozmetikus

Dankai Beáta (Betty). Eredetileg szociál –és gyógypedagógus. Jelenleg a Mesotica professzionális termékcsalád oktatókozmetikusa vagyok.

Nagy álmom volt mindig, hogy segítsem az embereket. Most kozmetikusként segíthetek a hozzám különböző bőrproblémával érkező vendégeknek, oktatóként pedig azoknak a kolléganőknek akik bizodalommal fordulnak felém. Munkámhoz a Mesotica professzionális termékcsalád  termékeit használom. A bőr 3D-ba való feltöltését egyéni protokoll alapján végzem. Az intelligens peptidek, és az egyedül álló anyagok kiválóak anti-aging, rosacea, pigmentfolt halványítás és – heg kezelésekhez . Szuper hatóanyag kombinációi lehetővé teszik, hogy az arctisztítást ,az  érzékeny bőr kezelését is nagyobb hatékonysággal, gyorsabb regenerálódási idővel végezzem.

Garantáltan néhány hét alatt szemmel látható bőrkép javulást eredményez!

De elsősorban egy NŐ vagyok, aki egy életen át keresi a test-lélek-szellem egyensúlyát. Képviseli a női nemet, a nőiességet.

Betty kozmetikus

Kozmetikusként  minden szépülni  és relaxálni vágyó vendéget szeretettel várok a Budapest 5.kerület, Stollár Béla utca 3/b. 5/1. 31-es kapucsengő (Mesotica Kft.) alatt  működő kozmetikai szalonomban.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit állandó továbbképzésekkel szinten tartok és fejlesztek, valamint  a nyugalom amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy nálam kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, egykabinos rendszerben  előre egyeztetett időpontban,  intim légkörben megfelelő relaxációs háttérzenével.

A test-lélek együttesét figyelembe véve holisztikus szemlélet alapján nem csak a külső bőrproblémákat, hanem azok lehetséges okait feltérképezve az egyént kezelem. Itt kiegészítésként az Animi Energetikai Meditációs Masszázst alkalmazom. Az Animi  masszázzsal megtaláltam azt a lehetőséget, hogyan tudok kiteljesedni a munkámban.  Ez egy  csodálatos utazás mindkettőnk számára. A masszázs alatt amit csukott szemmel, érzéssel, szívből végzek, ugyanúgy meditálok ahogy a vendég is.” Tisztítok és tisztulok, töltök és töltődöm, adok ha kapni akarsz, és csak annyira vagyok itt amennyire szükséged van rám.”