Betty

Kozmetikus

Dankai Beáta (Betty). Eredetileg szociál –és gyógypedagógus. Nagy álmom volt mindig, hogy segítsem az embereket. Most kozmetikusként megtehetem. Vagyok Belico Anti –aging specialista, Hyamatrix specialista, sminktetováló,sminkes, végzek orvoskozmetológiai kezeléseket,  de elsősorban egy NŐ vagyok, aki egy életen át keresi a test-lélek-szellem egyensúlyát. Képviseli a női nemet, a nőiességet.

Kozmetikusként  minden szépülni  és relaxálni vágyó vendéget szeretettel várok a Budapest, Régiposta u . 2/65. sz. alatt lévő magán orvosi rendelőben  működő kozmetikai szalonomban.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit állandó továbbképzésekkel szinten tartok és fejlesztek, valamint  a nyugalom amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy nálam kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, egykabinos rendszerben  előre egyeztetett időpontban,  intim légkörben megfelelő relaxációs háttérzenével.

Betty kozmetikus

A test-lélek együttesét figyelembe véve holisztikus szemlélet alapján nem csak a külső bőrproblémákat, hanem azok lehetséges okait feltérképezve az egyént kezelem. Itt kiegészítésként az Animi Energetikai Meditációs Masszázst alkalmazom. Az Animi  masszázzsal megtaláltam azt a lehetőséget, hogyan tudok kiteljesedni a munkámban.  Ez egy  csodálatos utazás mindkettőnk számára. A masszázs alatt amit csukott szemmel, érzéssel, szívből végzek, ugyanúgy meditálok ahogy a vendég is.” Tisztítok és tisztulok, töltök és töltődöm, adok ha kapni akarsz, és csak annyira vagyok itt amennyire szükséged van rám.”