Dr. Juchheim bio effekt

Egyedülálló luxus

Innovatív biotechnológiával készült, peptideket és őssejteket tartalmazó német kozmetikum

Azonnali látványt nyújt! A hosszantartó hatásért használd mindennapi bőrápoláshoz.

Minden kozmetikai termék azonnal megrendelhető!

Ha gyors eredményeket akarsz, akkor jó helyen jársz

Neked ajánlom a Dr. Juchheim által kidolgozott kezeléseket és készítményeket, ha az alábbi pontok közül bármelyik igaz Rád, és látványos eredményeket akarsz elérni:

 • Szeretnéd visszaforgatni az idő kerekét és kisimítani a ráncokat.
 • Megoldást keresel a karikás, a ráncos, vagy duzzadt szemkörnyékre.
 • Újból fiatalos, ragyogó bőrt és tekintetet szeretnél.
 • Ha ekcémával küzdesz, de nem találod a megoldást.
 • Ha ráncos a nyakad, vagy a dekoltázsod barázdáit feszesítenéd.
 • Aki cellulitra, terhességi csíkra, lógó bőrre keresi a megoldást.
 • Ha nem akarsz szike vagy kés alá feküdni.
 • Ha hegeket szeretnél eltűntetni (pl. akne utáni heg).
 • Ha megnyúlt a felkarodon a bőr.
 • Bármennyit tornázol, de a hasadon kinyúlt bőrt nem tudod eltűntetni.
 • Ha zsírréteg van a hasadon vagy hátadon, de nem tudsz megszabadulni tőle.

Dr. Juchheim hatásmechanizmusa

Munkámhoz azért választottam a Dr. Juchheim termékeit, mert filozófiája nagyon közel áll hozzám.  Megalkotta azt a metódust, ami a legnagyszerűbb kombináció, és amit mindig is kerestem a kozmetikai termékek között.

Egyedisége a természetes hatóanyagok és az innovatív biotechnológia tökéletes szintézisében rejlik, amelyet az ayurvédikus gyógyító filozófia és a holisztikus szemlélet vezérel. Aki ismert az tudja, hogy az embert egységében szemlélem, a holisztikus szemlélet szerint a vendéget kívűl-belül szépítem. Dr. Juchheim termékei nagyszerű lehetőséget nyújtanak ehhez a koncepcióhoz.
A legújabb csúcstechnológiai tudomány. A hatóanyagokat nagy körültekintéssel választják ki,amik szinergikusan erősítsítik egymás hatását.

Dr. Juchheim innovatív kozmetikai termékeivel gyors és látványos kezeléseket tudok végezni. Azonnali hatás hosszan tartó eredménnyel párosítva! A hosszan tartó hatás eléréséhez pedig bárki számára elérhetőek az otthonápolási kozmetikumai.

Dr. Juchheim kozmetikumok a Beige Kozmetikában

Dr. Juchheim szemlélete

dr. Juchheim kozmetikumok

A több, mint 35 év szakmai tapasztalattal rendelkező és nemzetközileg elismert dr. Juchheim mindig arra törekedett, hogy a távoli országok tradicionális gyógyító művészetének kombinációját ötvözze a legújabb technológiákkal.

kozmetikumok gyógynövényekből

Hosszú évekig tanulmányozta az indiai ayurvédikus rendszert,  beutazta egész Ázsiát és Afrikát, és az ott fellelhető gyógynövények lenyűgöző hatásának kutatásába fogott.

biokozmetikumok

A hagyományos gyógyítási és ápolási módszerek kidolgozásán túlmenően, a tudomány és a kutatás jelenlegi állását mindig beillesztette a fejlesztésekbe. Orvostechnikai, biotechnikai fejlesztéseinek köszönhetően született meg az ayurvedikus kozmetikai és anti-aging termékpalettája.

Dr. Jürgen Juchheim holisztikusz szemlélettel dolgozik: az általa kifejlesztett kozmetikumok úgy működnek, mint a legösszetettebb zenekarok, amelyekben a kiválasztott hatóanyagok mennyiségei és arányaik tökéletesen összehangolva képesek egyedi látványos hatást produkálni. Az összetevők arányainak kis változtatása is megbontja a harmóniát, megszünteti a hatást.

Ha saját szemeddel látod a hatást, akkor azonnal elhiszed, hogy a tudomány és a művészet közötti határ átlépésre kerül.

Kérj időpontot kezelésre és összeállítjuk otthonápolási palettádat is.

Időpontfoglalás

„3D hatás” aktiválása

A kozmetikai ipar rendkívüli innovációja a lipofil részekkel rendelkező gyógynövényes hatóanyagok felfedezése, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe is képesek lejutni és hatásukat kifejteni, ami eddig nem volt lehetséges.

Dr. Juchheim ezt a módszert tovább gondolva arra a következtetésre jutott, hogyha a  lipofil komponenseket ötvözi a sejtaktiváló és keringésjavító hatóanyagokkal, ezek  bejuthatnak a bőr kötőszöveti rétegeibe is, ahol kifejthetik a hatásukat.

Ezt a „háromdimenziós hatást” építette be a cellulit elleni ByeByeCellulite® kezelésbe is.  Így lehetségessé vált olyan hatóanyagok a bőr mély rétegeibe való lejuttatása amelyek komoly változást tudnak előidézni pl a zsírbontó és nyirok- és vérkeringést aktiváló hatóanyagok, amellyel látványos körméret csökkentés és bőrfeszesedés jön létre.

 • Percek alatt eltűnnek a szemkörnyéki ráncok
 • 20 perc alatt feszes lesz az arc
 • Egy órán belül már látható a cellulitos bőr felszínének javulása
 • Három hónap folyamatos használata során teljesen átstrukturálják a bőrt Dr. Juchheim kozmetikumai

A hatás a fogyasztó krémek használatával centiméterekben mérhető (pl. a comb, vagy a has körfogatának csökkenése, és a bőrminőség javulása is szembetűnő).

A Dr. Juchheim termékek főbb hatóanyagai

A bőrünket ha kívülről és belülről is táplájuk a készítmények egymás hatását szinergikusan felerősítik, így valódi metamorfózisban lehet részünk.

Guggul fa (Commiphora mukul)

A nyugati indiai guggul fa (indiai mirha) évezredek óta gyógynövényként működik Ayurvedában. A Guggul fa gyantáját az Ayurvéda-ban különösen  zsír-anyagcsere-rendellenességek kezelésére használják. A nyugati orvoslás megerősítette a gyanta koleszterinszint-csökkentő hatását. A fő hatóanyagok a szteroidok, az úgynevezett guggul-szteronok.

A hatásos kozmetikumokban a Guggul gyanta aktív alkotóelemei teljesebb, szebb ajkakat, simább bőrt és szép, rugalmasabb hatást biztosítanak a bőrnek.

Őssejtek

Az emberi őssejtek az epidermiszben vannak, ahol új, friss bőrsejteket termelnek, és biztosítják a bőr állandó regenerálódását. Az életkorral a dermális őssejtek gyengülnek. A speciálisan termesztett növényi őssejteket csempészik be a bőr őssejtjeibe annak érdekében, hogy újra illeszkedjenek hozzájuk. Úgy képzeld el mintha  felébresztenéd a fáradt bőrsejteket. Mivel abban a pillanatban, amikor a növényi őssejt rákapcsol a bőr őssejtére, felébreszti  és újra kezdődik a sejtek megújulása.

Ilyen módon a bőr regenerálódhat az őssejtekből, és az arc hosszabb ideig frissnek és egyenletesebbnek tűnik . Az öregedés jeleit késleteti.

Peptidek

A peptidek természetesen előfordulnak a bőrben és a testben. Több aminosavból állnak (a test fehérje építőkövei). Sokféle peptid létezik, amelyek szintén nagyon eltérő funkcióval rendelkeznek. A kozmetikumokban gyakorlatilag a peptidek meghúzzák a bőrt, feszesítik, serkentik a kollagén és elasztin szintézisét, elősegítik a sejtek regenerálódását és aktiválják a bőr regenerálódását.

Dr. Juchheim a peptidek intenzív kutatásába kezdett. A tanulmányok kimutatták, hogy egyes peptidkombinációk antioxidáns hatással rendelkeznek, simítják a ráncokat, frissebbé és fiatalabbá teszik a bőrt. A peptidek nagy szerepet játszanak a hatásos kozmetikumokban, és jelentősen hozzájárulnak a Dr. Juchheim-módszerhez.

A Dr. Juchheim webshopon regisztráció után lehet vásárolni. Az első vásárlás előtt kérj időpontot konzultációra, hogy összeállítsuk a bőrtípusodnak megfelelő otthonápolási csomagodat.

Webshop

Kérdés esetén bátran vedd fel velem a

Kapcsolatot