MesoSkin kezelés

A tűs mezoterápia az egyik leghatékonyabb és legintenzívebb bőrmegújító kezelés minden bőrtípusra.

A kezelés során úgynevezett mikrosebeket ejtünk a bőrön 0,5 mm mélységig. A tűszúrások eredményeként a bőr saját önregenerációs képességénél fogva beindul az I. számú kollagéntermelés. Hatására egy vastagabb kötőszöveti állomány és egészségesebb, feszesebb bőrkép alakul ki. A szúrt csatornákat kihasználva ekkor tudunk mélyebbre juttatni megfelelő hatóanyag koktélokat.

Miért éppen a MESOSKIN?

Ausztrál bőrgyógyászok szerint,a legjobb mezoterápiás készülék az elmúlt 10 évben!
A francia szépségakadémiákon a MESOSKIN eljárás az okatási tanagyag része, ez nagyfokú hatékonyságát és a kezelés biztonságosságát igazolja.

A microtűk és az elektroporáció együttes használatának köszönhetően fájdalommentesen, vérzés nélkül, egyenletes hatóanyag eloszlatással juttatjuk a steril mezoszérumokat a bőr mélyebb rétegeibe. Így nincs szükség előérzéstelenítésre.

A gép az előzetesen beállított paraméterek szerint végzi a kezelést, steril fecskendőböl adagolva a hatóanyagokat, mely a tűcsúcsok végén távozik a szúrt csatornába, így közvetlenül a beállított mélységbe fecskendezi azokat. Ezzel egyidőben a bőr felszínén maradt hatóanyagot az elektroporáció segítségével juttatja a bőrbe. A kezelőfej tűcsúcsai sterilen vannak csomagolva és a kezelés megkezdése előtt helyezzük a készülékbe.

MezoSkin kozmetikai kezelés

A kezelés előnyei

– Bőrfiatalító kezelés, mivel a tűprovokáció hatására beindul a bőr természetes I. számú kollagén szintézise, így a ráncok mélysége jelentősen csökken.
– Feszesebb, hidratáltabb bőr, mivel a kezelt terület vizmegkötő képessége jelentősen javul – finomodik, simul a bőr felszíne, a tág pórusok mérete jelentősen csökken, az aknés hegek felszíne és mélysége csökken, a pigmentfoltok halványodnak, a rozáceás és aknés tünetek mérséklődnek.
– A kezelés enyhe bőrpírrel jár, mely a kezelést követő napra teljesen elmúlik.

Nyáron is teljes biztonsággal végezhető a kezelés a megfelelő fényvédő készítmények kötelező használata mellett.
A kezelést követően 3 napig kerülni kell a direkt napozást, a szaunát, szoláriumot, és egyéb fokozott izzadással járó tevékenységeket. A kezelés után egy hirtelen elszarusodás, és enyhe hámlás lehetséges, ez a bőr fokozott megújulásának az eredménye. A megvastagodott bőrrészeket ne kapargassuk, hanem hagyjuk annak természetes leválását a bőrfelületről!
Már egy kezelés is nagyon látványos eredményeket mutat, de a tartós, hosszútávú eredmények elérése érdekében 4-6 alkalmas kúrakezelés ajánlott hetenkénti rendszerességgel!

A kezelés menete:
– letisztítás,
– peeling,
– a kezelendő bőrfelület fertőtlenítése,
– MESOSKIN kezelés steril hatónyag használatával,
– nyugtató, hűsitő maszk.

A kezelés ideje: területtől függően 45-60 perc.
Ára: 25.000 – 35.000 Ft a hatóanyagtól függően.