Bipoláris rádiófrekvenciás arcfeszesítés

Felejtsd el a ráncokat! A rádiófrekvenciás kezelés segít eltüntetni a ráncaidat, feszesebb lesz a bőröd! Gyorsan és fájdalommentesen, szúrás, vágás nélkül.

A bipoláris rádiófrekvencia kétpólusú, mindkét pólus a kezelőfejen található. A bipoláris RF pontosan, közvetlenül a hámréteg alatt fejti ki a hatását.  A két pólus között az energia folyamatosan körkörösen áramlik, így a negatív elektróda tulajdonképpen önmagába tér vissza (1 kezelőfejen belül van mindkét pólus).

A kezelés során kollagén és elasztin rostok szintézise fokozódik, működésüket az RF felgyorsítja és serkenti az újratermelődésüket. A rostok  a meleg hatására összerándulnak  , ennek következtében a bőr azonnal megfeszül.  A rádiófrekvencia hatására az arcbőr ismét rugalmassá válik és a ráncok jelentős mértékben, jól láthatóan csökkennek, az arcvonások újra kisimulnak.

rádiófrekvenciás arcfeszesítés

Az eredmények már a kezelés napján  láthatóak. A bőr kisimul, feszesebbé, simábbá válik. A bőr rétegei fokozatosan megújulnak, a kollagének újratermelődnek, így aztán maximális eredmény érhető el 2-6 hónapon belül. A bőr állapotától függően akár három évig is fenntartható az elért eredmény. A megfelelő számú kúra után ismétlő kezelések javallottak. A kúra 4-6 kezelésből áll, heti egyszeri rendszerességgel.

Kontraindikációk:

– Nem ajánlott szívbetegeknek és pacemakerrel rendelkező személyeknek.
– Terhesség ideje alatt.
– Szilikon implantátummal feltöltött testtájakon nem alkalmazható a kezelés.
– Pajzsmirigy, daganatos betegségek esetében.

Arckezelés ára: 18 000 Ft
(a kezelés egy fél órás masszázst tartalmaz)
Arc- és nyakkezelés ára: 20 000 Ft
6 alkalmas  bérlet esetén 10% kedvezmény