Dankai Beáta (Betty)
Kozmetikus Mester

Eredetileg szociál- és gyógypedagógus. Az elmúlt időszakban egy professzionális termékcsalád oktatókozmetikusaként dolgoztam. De rájöttem, hogy amit igazán szeretek, hogy segítsem az embereket. Most kozmetikusként segíthetek a hozzám különböző bőrproblémával érkező vendégeknek, oktatóként pedig azoknak a kolléganőknek, akik bizodalommal fordulnak felém. Munkámhoz több professzionális termékcsalád  termékeit használom. A bőr 3D-ben való feltöltését egyéni protokoll alapján végzem. A különböző savkombinációk és peptidek,  az egyedül álló anyagok kiválóak anti-aging, rosacea, pigmentfolt halványításhoz és hegkezelésekhez.

Egyedi arctisztítási módszerem (érzékeny bőr esetén is) lehetővé teszi az arctisztítás utáni extra gyors regenerálódást.

Bőrprobléma esetén is garantáltan néhány hét alatt szemmel látható bőrkép javulást érhetünk el!

Kozmetikus mester Dankai BeátaElsősorban egy NŐ vagyok, aki egy életen át keresi a test-lélek-szellem egyensúlyát. Képviseli a női nemet, a nőiességet.

Kozmetikusként  minden szépülni  és relaxálni vágyó vendéget szeretettel várok Budapesten az V. kerületben működő kozmetikai szalonomban.

Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit állandó továbbképzésekkel szinten tartok és fejlesztek, valamint  a nyugalom, amivel segítséget nyújtok  ahhoz, hogy kívül szépüljenek,  belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, egykabinos rendszerben, előre egyeztetett időpontban, intim légkörben, megfelelő relaxációs háttérzenével.

A test-lélek együttesét figyelembe véve holisztikus szemlélet alapján nem csak a külső bőrproblémákat, hanem azok lehetséges okait feltérképezve azt egyként kezelem. Itt kiegészítésként az Animi Energetikai Meditációs Masszázst alkalmazom. Az Animi  masszázzsal megtaláltam azt a lehetőséget, hogy hogyan tudok kiteljesedni a munkámban. Ez egy csodálatos utazás mindkettőnk számára. A masszázs alatt, amit csukott szemmel, érzéssel, szívből végzek, ugyanúgy meditálok, ahogy a vendég is. ”Tisztítok és tisztulok, töltök és töltődöm, adok, ha kapni akarsz, és csak annyira vagyok itt amennyire szükséged van rám.”

Egyéb szolgáltatásaim:

Az alapkezeléseken túlmenően minden bőrproblémára van megoldáscsomagom. Ezeket a professzionális termékek mellett elektrokozmetikai gépek, esetleg egyéb kémiai eljárások segítségével kezelem. Savas hámlasztásokkal,  innovatív technológiákkal, tűs és tű nélküli Hyaluronsavas feltöltésekkel.

Évek óta foglalkozom leaseres tetoválás eltávolítással.
Új technológiás SHR gépem lehetőséget nyújt a tartós szőrtelenítésre.

Kérheted személyes konzultáció keretén belül kezelési, valamint személyre szabott otthonápolási csomag összeállítását.

Várom a férfi vendégeket is a számukra kialakított kezelésekkel!