SEYO TDA – transzdermális technológia

Mi a SEYO TDA kezelés?

A TDA jelentése „transzdermális alkalmazás”. Ez a világ első nem-invazív, szelíd öregedésgátló bőrgyógyászati ​​esztétikai kezelésrendszere. A TDA harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen és helyreállítja a bőrt. Az eljárás lényege, hogy a tisztított oxigén a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva juttatja a hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag segítségével.

A világon egyedülálló

SEYO TDA – transzdermális technológia

A SEYO transzdermális technológia az egyik legújabb kozmetikai eljárás, melyet a német MedDrop Technology és a svájci Arivine Pharma fejlesztett ki.

Olyan szelíd bőrfiatalító ​​rendszer, aminek során az eszköz úgy juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér.

Nem csak csodálatos eredményeket tapasztalhatsz meg vele, de egy rugalmasan alkalmazható, fájdalom- és kockázatmentes anti-aging megoldást ismerhetsz meg, amit akár az ebédszünetedben is kipróbálhatsz.


A TDA jelentése transzdermális alkalmazás. Ez a világ első nem-invazív, szelíd bőrfiatalító bőrgyógyászati-esztétikai kezelésrendszere.
  • A TDA harcol az öregedés és a szabadgyökök ellen, és helyreállítja a bőrt.
  • A levegő a hangsebesség gyorsaságával, pulzálva juttatja az anti-aging hatóanyagot a szövetek mélyére egy speciális vivőanyag, a szabadalmaztatott LP3 Komplex segítségével.
  • A SEYO teljes mértékben megújítja, megfiatalítja a bőrt. A kezelés által a bőr belülről regenerálja önmagát és visszanyeri természetes feszességét.
  • A rendszeres használattal a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe kerülnek, ami elősegíti a sejtosztódást.
  • Láthatóvá válik a bőr természetes feszessége, csökken a gravitációs ráncok mélysége és a bőr frissebbé, fiatalabbá válik.

A SEYO előnyei

a Seyo kozmetikai kezelés előnyei

1. Nagyszerű eredmények egy innovatív technológiával
A SEYO TDA hatásmechanizmusának 4 fázisa van. A különböző bőrfeszesítő szérumokat a praktikus TDA applikátor segítségével visszük be a bőrbe. Míg a hagyományos kozmetikai eszközök nem képesek áthatolni a bőr felszínén, addig a TDA a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja az aktív anti-aging hatóanyagokat. Amint a szabadalmaztatott LP3 Komplex vivőanyag érintkezik a bőrrel, megnyitja a felhám szerkezetét, és ezáltal még a nagyobb méretű molekulák is elérik a mélyen fekvő bőrrétegeket.

A Seyo technológia

2. Teljes mértékben biztonságos bőrtökéletesítés
A SEYO TDA szoftveres hátterénél fogva képes programozottan, eltérő intenzitással, sebességgel és hatóanyag mennyiséggel kezelni a különböző bőrfelületeket, így biztosítva minden felületnek az optimális kezelést és hatóanyag felszívódást. A kozmetikus a kezelés előtt kiválasztja a megcélzott bőrfelülethez fejlesztett programot, és a SEYO TDA készülék automatikusan a felülethez igazítja a kezelési folyamatot.
A kezelés során kizárólag a gyártó által szigorúan ellenőrzött hatóanyagok juthatnak a bőrbe, így Te aggodalmak nélkül élvezheted a teljes körűen biztonságos bőrfiatalítás élményét.

3. A Seyo adta szabadság
A Seyo érintésmentes bőrfiatalító technológiájának köszönhetően alkalmazásakor nincs közvetlen bőrkontaktus, nem avatkozik be a bőr struktúrájába így bármilyen érzékeny, problémás terület is kezelhető.
Alkalmazható égési sérülések, műtéti hegek, ekcéma, gombásodás, övsömör, gyantázás utáni hámsérülés, szőrtüszőgyulladás, véraláfutás, haematóma kezelésére, valamint plasztikai műtétek, zsírfeltöltés után is. De az érzékenyebb bőrfelületek, mint nyak, dekoltázs, felső szemhéj is irritáció és fájdalom nélkül kezelhető.

A SEYO TDA kezelés menete

1. Arctisztítás
A kezelés a SEYO PREPARE bőrhámlasztó arctisztítás után kezdődik. Ez a folyamat gyengéden és hatékonyan távolítja el az elhalt bőrsejteket. A SEYO PREPARE kellőképpen előkészíti a bőrt a TDA mélykezelésére.

SEYO kezelés előtt arctisztítás

2. Hatóanyag-bejuttatás
A SEYO TDA segíti az aktív összetevők (pl.: hyaluron komplexek) elterjedését és aktiválja a kollagén-alkotó sejteket. A TDA applikátor a bőr felületétől egy bizonyos távolságra van állítva, pont aszerint, ahogy az adott kezelésnél szükséges. Az applikátor ugyan nem érintkezik közvetlenül az arccal, viszont a belőle kiáramló lágy levegő kellemesen hűs, masszírozó nyomást gyakorol a bőr felszínére.

SEYO hatóanyag bejuttatás

3. Arcpakolás
A SEYO COVER arcpakolás egy pihentető művelet a kezelés lezárására, amely további kollagénképződést eredményez. Felfrissíti a bőrt, és hidratált érzetet hagy maga után.

SEYO Cover arcpakolás a kezelés végén

SEYO TDA kezelések

SEYO hidratáló kezelés középkorúaknak HYAL N10HYAL N10 hidratáló kezelés

Stimulálja a bőr saját kollagén termelését, támogatja a sejtek megújulását, növeli a bőr nedvességtartalmát, csökkenti a ráncokat.

Intenzív hidratálás az igénybe vett bőrnek a Multimolekuláris Hyaluronsav 10 erejével ( 30+ korosztály számára).

Intenzíven hidratálja és javítja a bőr állapotát. A bőr teltebbnek, frissebbnek, élettel telibbnek és simábbnak látszik.

A kezelés tartalmaz egy Seyo Cell gyémántfejes bőrhámlasztó arctisztítást, majd a hyaluronsavas transzdermális hatóanyag bevitelt (HYAL N10), egy arcfeszesítő masszázst és egy Cover Hyal bázispakolást.

A kezelés ára: 24.980 Ft /alkalom

Canaboost Seyo sejtaktiváló kozmetikai kezelés

CANABOOST sejtaktiváló kezelés

Intenzív bőrápolással és hosszú távú regenerációval segíti elő a bőr tartós javulását.

Ez a kezelés a titkos tipp a sejtaktiváló és öregedésgátló arcápoláshoz. A kenderolaj adagolása a sejtmembránt erősíti, növeli a bőr megjelenését és jelentősen csökkenti a ráncokat. A linolénsav és az alfa-linoleinsav mellett a kenderolaj tartalmazza a nagyon ritka gamma-linolsavat.

Ezek a többszörösen telítetlen zsírsavak rendkívül jól ápolják a bőrt.

A kezelés tartalmaz egy Seyo Cell gyémántfejes bőrhámlasztó arctisztítást, majd a hyaluronsavas transzdermális hatóanyag bevitelt, egy arcfeszesítő masszázst és egy Cover Hyal bázispakolást.

A kezelés ára: 28.480 Ft /alkalom