DermaPen

Ránctalanító, bőrfeszesítő kezeléseink

Garantáltan a leghatékonyabb arcfiatalító eljárás, a dermaroller modernebb változata.

A dermapen kezelés nem más mint a tűs mezoterápia, vagy a dermaroller gépesített változata. Ennek előnye, hogy állítható sebessége mellett a bőr vastagságának megfelelően a tű mélysége is szabályozható (0,25 – 0,5 mm között). Mivel az arc területén sem egyforma vastag a bőr, pl. a szem környékén sokkal vékonyabb, így személyre szabott kezelés készíthető és nem kell különböző tűmélységű rollerek közül választani.

A dermapen kezelés serkenti a természetes kollagéntermelődést. Megelőzi és vissza is fordítja a kollagén csökkenésével járó folyamatokat.

Beigekozmetika dermapen

Milyen esetekben ajánlott?

  • az évek során megereszkedett, petyhüdt, ráncos bőrre,
  • szem körüli szarkalábak, száj környéki ráncokra,
  • atrofiás, akné okozta hegek kezelésére,
  • folthalványításra,
  • striakezeléshez,
  • vízhiányos, száraz bőrre,
  • seborreás, tág pórusú bőrre.

A kezelés menete:
A tűkkel az arcbőrön apró, szinte láthatatlan hámsérüléseket okozunk.Több irányba végigmegyünk a kezelendő felületen. Ezek a hámsérülések az irhában a sebgyógyulás folyamatával új kollagén termelődését idézik elő.

Az arcbőr fertőtlenítése után fájdalomcsillapítót viszünk fel, majd ezután egy bőrproblémának megfelelő mezoterápiás koktélt teszünk a bőrfelületre. A tűszúrásokkal egyidejűleg bejuttatjuk az orvosi tisztaságú hatóanyagot (pl.: hiarulonsavat, vitaminokat, nyomelemeket) a bőrbe (enyhén kellemetlen érzés).
A nagyobb és gyorsabb eredmény elérése végett a tű nélküli mezoterápiával (elektroporációval) folytathatjuk a kezelést, így azonnal sejtszinten hatnak az anyagok. A kezelést nyugtató pakolással zárjuk.

Tudnivalók:
Kezelés után az arcbőr piros lesz, mint egy napégéshez hasonló arcpír.
Tilos az alapozó használata, szauna, szolárium, uszoda vagy forró fürdő igénybevétele. Kerülendő az izzasztó tevékenység, sport is.
A bőr 24 órán belül megnyugszik, addig kerüljük a poros, koszos közeget is.
A kezelés kúraszerű használata javallott. 2 kezelés között legalább 3 hét szünetet hagyjunk, ezt 5-8 alkalommal ismételjük meg (bőrproblémától függően).

Arckezelés ára: 19 000 Ft
Arc- és nyakkezelés ára: 23 000 Ft

6 alkalmas arckezelés bérlet: 102 600 Ft
6 alkalmas arc- és nyakkezelés bérlet:  124 200 Ft