Lassan beköszönt a nyár, elmaradnak a mikrodermabraziós arccsiszolások, erős savazások, mélyhámlasztó kezelések.
Hogy miért? Mert ezek után a kezelések után fennáll a pigmentálódás veszélye.
A nagy melegben a télen használt zsírosabb krémektől sincs már komfortérzete a bőrnek. Érdemes kozmetikusoddal konzultálni és esetleg egy könnyebb textúrájú arckrémet választani. Zsírosabb, fénylő bőr esetén faggyúműködés termelést szabályzó terméket ajánlok. A túlzott faggyútermelés nehezíti az elhalt hámsejtek leválását, a bőr felszíne fakó, élettelen és durva tapintásúvá válik.
A napozás előtt mindenképpen ajánlott egy arctisztító kezelés.
Hogy mit tehetünk?
Bőrtípustól függetlenül ajánlom nyáron akár arctisztító vagy egyéb kezelések mellé a  HIDRODERMABRÁZIÓT!

A hidrodermabráziós csiszolás a mikrodermabrázió kíméletesebb módja.

A hámlasztást a vízsugarával végezzük el, így a kezelés során használt hatóanyagok gyorsabban felszívódnak. A bőr finomabb és egyenletesebb lesz, a hámréteg megújul.
A kezelés célja:  az elszarusodott, elhalt hámsejtek lekoptatása és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. Hogyan működik a hidrodermabráziós hámlasztás?
A kezelés fájdalommentes, kellemes.
A kezelőfej ultrahangos vibrációkat bocsát ki így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválni, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezeket és a felületi szennyeződéseket. A vízzel való csiszolás kitisztítja a pórusokat. A kezelés alatt javíthatjuk a bőr élettani folyamatait, stimulálja a bőr alapfunkcióit. A tiszta bőrfelületen át a bőr oxigén felvétele gyorsul.
Választhatod hozzá a Hiarulonsavas arckezeléseimet!