Kezelési tippek menyasszonyoknak

Ha nyáron lesz az esküvőd érdemes már tavasszal felkeresned a kozmetikusodat, és összeállíttatni egy kezelési tervet.
A nagy napon mindenki szeretne a legszebb lenni. Bár a technikának köszönhetően biztosan lesznek jó fotoid, de arra is kell gondolunk, hogy átlagosan 100 ember fog csodálni életed legfontosabb napján.
A smink csak az ékszer a szép bőrön.
Ahhoz viszont, hogy egy valóban szép, egyenletes és tartós sminket varázsoljunk a bőrre, ahhoz egy hidratált, tiszta arcbőr szükséges.
Ha bőröd tisztátlan, miteszeres, pattanásos, mindenképpen ajánlott a gyakoribb arctisztítás, esetleg segíthet a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumok használata.
Tavasszal míg a nap nem túl erős, esetleg kérhetsz egy mikrodermabráziós bőrmegújító kezelést, ha a nap már erősebb akkor egy hidrodermabráziós csiszolást.
A Hyamatrix injekcio mentes kezelésével amit érdemes kúraszerűen használni egy komplett regeneráló, ránctalanító szolgáltatást kapsz.
Ha igazából nem problemás az arcbőröd, de azért  néhány szolárium után vissza kellene pótolni a vizet, válaszd a  Hiarulonsavas feltöltő kezelést, kényeztető masszázzsal.
Ha stresszes vagy a szervezéstől akkor az esküvő előtti napra ajánlok egy Animi energetikai meditációs masszázst.

Készítsd fel a bőröd, tested-lelked kipihenten érkezzen a várva várt eseményre.
A jó smink valóban akkor lesz tarós, ha a bőrünk ápolt, így biztosan kibírja az éjszakát is, és tündökölhetsz. Esetleg egy kis powder vagy egy szájfény legyen a táskádban.