A vendégeim már ismernek, és tudják, hogy szeretek mindent magamon kipróbálni mielőtt rátok kerülne. De ha őszintén vissza gondolok szakmai múltamra, igazából minden termékcsaláddal azért kezdtem el dolgozni, mert helyre hozták a bőrömet. Így volt ez most a Gunával is.
Nem terveztem vele dolgozni, hosszú ideje van már a piacon, de valamiért még sem került hozzám. Erre mondom én mindig, hogy mindig minden a maga idejében érkezik az életünkbe, így semmi nem késhet el.

Volt egy műtétem, ami után elég sokat lefogytam. Akik személyesen is ismernek azok tudják, hogy amúgy is vékony voltam, és nem igazán kellett volna már fogynom. Természetesen ez a hirtelen súlyveszteség nagyon meglátszott a bőrömön is. Nem ijedtem meg, de tudtam, hogy gyorsan akarok valamit amivel vissza állíthatom az eredeti bőrállapotomat. Ekkor ajánlotta egy kedves kolleganőm, hogy próbáljuk ki a Guna bioliftinget. És miután kipróbáltuk, és elég rövid idő alatt szinte teljesen eltűntek azok a bőrproblémák amik engem zavartak. Teltebbé és feszesebbé vált a bőröm, és elindított egy sejtregenerációt, ami láthatóan működik.
A kezelés után nem fordult vissza a folyamat, nem esett össze a bőröm, nem lett rosszabb az állapot. De tény és való, hogy ezt a kúrát végig kellett csinálni. Azt amit nektek is mindig elmondok, hogy egy kezelés nem kezelés…..Bár láttam már az első kezelés után, hogy sokkal jobb a bőrképem, de a cél az volt, hogy vissza nyerjem az eredeti állapotomat. Ehhez viszont igenis végig kellett csinálni.
Így döntöttem úgy, hogy elsajátítom a Guna termékek használatát. Most már több ízben dermapeneztem be a vendégeimnek is. Látható eredményeket értünk el, tágpólusú heges bőrnél, megereszkedett tónusát vesztett problémáknál.
Örölök, hogy megint saját magamon tesztelhettem valamit és vonhattam be a szolgáltatásaim körébe.
Ha többet akartok megtudni róla olvassátok el a Bioliftingről szóló írásomat.