Ezt a terméket azoknak ajánlom, akiknek rövid, vékonyka, ritka szempillája van.
Én magam is ezen hölgyek közé tartozom, így igaz, hogy műszempillát viselek kb. 8 éve, de saját szempilláim a szérum használata óta sokat erősödtek, sőt ellentétben azon nőtársaimmal akik arról panaszkodnak, hogy a 4D műszempilla tönkre teszi a saját pilláit, így nekem csak erősödtek.
Joggal kérdezitek, hogy akkor miért nekem műszempilla, ha ilyen jó a szérum? Mert napi 3-4 órát ülök  arckezelések során a gőz alatt. Vagy csak egyszerűen a lámpa alatt, amitől sokszor könnyezik a szemem. Számomra rendkívűl praktikus, hogy nem kell reggel szempilla spirálozásra időt szentelnem, ami a nap folyamán csak elfolyna.
Hogy mitől olyan jo a termék?
A szérum őssejt kivonata egy liposzómába kapszulázott hatóanyag komplex, amelyet egy nagyon ritka svájci almafajtából vonnak ki. Az őssejtek tulajdonsága, hogy önmaguktól megújulnak és differenciálódott sejteket tudnak létrehozni. Az őssejtek aktiválják a szőrtüsző működését, ezáltal elősegítik a szempillák növekedését, megújulását.
Vitaminokat, biotint tartalmaz, ez erősíti a pillákat és megakadályozza annak töredezését. Az allantoin ápoló, nedvességpótló tulajdonsága segíti a sűrűbb és hosszabb szempillák kialakítását.