Tű nélküli mezoterápia – elektroporáció
Látványos bőrfiatalítást eredményez!
Nem szívesen megy plasztikai sebészhez? Drága krémeket vásárol, de nem tudja, hogy csak a bőr felső rétegét kezeli?

A mezoterápiás készülékkel orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A koktélok nem tartalmaznak színezékeket, tartósítószert, illatanyagot, paraffin származékokat, allergéneket!

Alkalmas bőrfeltöltésre, ráncfeltöltésre és szarkalábak megszüntetésére. Nyak, dekoltázs fiatalítására, és hajproblémák kezelésére, kézfej ápolására, pigmentfoltok halványítására. Aknés vagy szeboreás bőr kezelésére, mélyhidratálásra. Használjuk testkezelésekre, zsírbontásra hatékony a striák, cellulit és hegkezelésre.

Az új technológiával rendelkező gép az elektroporáció és az elektroforézis együttes hatását kombinálja így az aktív 100%-os tisztaságú hatóanyagok mélyen felszívódnak és hihetetlen eredményt produkálnak. Az elektroporáció pulzáló áram segítségével igen kis méretű “csatornákat” nyit a bőrben, amiken keresztül a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutnak, így fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon, táplálva a bőr mélyebb rétegeiben levő sejteket is. Ezek a tápláló csatornák a bőrben néhány másodpercig vannak nyitva, ami elég a hatóanyagok bejutására, utána bezáródnak.

A kollagén rostok aktivált és sokszori összehúzása rövid távú bőrfeszesítést eredményez. Az izommunka serkenti a szöveteket, hogy kollagént termeljen és a fibroblaszt sejtek dolgozzanak. A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irharétegeibe. Ez mélyen hidratálja a bőrt, kisimulnak a ráncok. A vízhiányos bőrt feltölti. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok látványosan csökkennek.

A kezelés nem fájdalmas. A mezoterápia kúraszerű alkalmazása javallott. Heti 1-szer legalább 6 héten keresztül.
Az arcfiatalító kezeléseknél a mezoterápia mikrodermabrázióval vagy dermapennel kombinálva a leghatásosabb.

Mezoterápia ellenjavallatai:

  • Fertőzés, bőrbetegség, lázas állapot.
  • Daganatos megbetegedés
  • Pacemaker, fémprotézis
  • Terhesség